Beta verschijnt niet in Uplay PC

VRAAG:

Ik werd geselecteerd om deel te nemen aan een beta op de PC, maar de beta verschijnt niet in Uplay. Hoe kan ik het spel downloaden?

ANTWOORD:

Als u geselecteerd was om deel te nemen in een gesloten beta op de pc of een gegarandeerde toegangscode heb gebruikt, moet de bèta verschijnen in de Uplay client, in het tabblad Spellen. De beta zal aan uw Ubisoft account toegevoegd worden kort voordat het begint. Je zou ook een e-mail krijgen met een bevestiging wanneer het klaar is. Als je het spel niet kunt vinden, controleer je verborgen spellen in Uplay.

Als je door een vriend werden uitgenodigd om de beta te spelen, controleer dan of de uitnodiging succesvol doorging. Het kan nodig zijn om eerst in te loggen op de beta website.