Het gebruiken van de Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands HQ ​app zonder het hoofdspel

VRAAG:

Moet ik het hoofdspel bezitten om gebruik te kunnen maken van de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ app?

ANTWOORD:

Het is niet verplicht om het hoofdspel te bezitten om de app te gebruiken.

U kunt de onderstaande app functies gebruiken zonder het hoofdspel te bezitten: -

- Een RPG mini spel genaamd Guerilla waar je rebellen leidt in hun strijd tegen het Santa Blanca kartel. In-app missies onthult een proloog verhaal van het hoofdspel en ontgrendelt extra middelen om uw vooruitgang in Ghost Recon Wildlands te optimaliseren.
 - CIA-Bestanden zal achtergrondinformatie verstrekken over de belangrijkste personages en de geopolitieke situatie in Bolivia vóór de komst van de Ghosts.
 - Een Ghost Recon Network sectie zal een aantal sociale functies delen met de gelijknamige website, met inbegrip van online chat, vrienden en de Task Force lijsten, en nieuws.

U kunt alleen gebruik maken van de Satelliet uitzicht als je hoofdspel bezit: -

- Een Satellietzicht van de wereld geeft je real-time informatie tijdens het spelen van Ghost Recon Wildlands. Het laat spelers toe naadloos toegang te krijgen tot gedetailleerde tactische informatie zonder het openen van de map in hoofdspel zelf.

Zie onze FAQ over de functies van de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ app