Het verbinden van je Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands HQ app met je HD spel.

VRAAG:

Hoe synchroniseer ik de Ghost Recon Wildlands HQ app met mijn spel?

ANTWOORD:

Om je Ghost Recon Wildlands HQ app en je Ghost Recon Wildlands spel  te synchroniseren, moet je verbonden zijn met de Ubisoft Club en gebruik maken van hetzelfde WiFi netwerk als je console of PC om toegang te krijgen tot bepaalde functies van de app.

Ubisoft Club verbindingWifi verbinding
Ghost Satelliet ZichtX
X
Middelen SynchronisatieX
X
VriendenX
Task ForcesX
BerichtenX

Hier is het proces om de HQ app met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands te synchroniseren .-

1. Start uw platform en start Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.
2. Zorg ervoor dat u bent verbonden met het internet (Wi-Fi of Ethernet).
3. Activeer Wi-Fi op uw mobiele telefoon en de start Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ. Zorg ervoor dat uw PC / Console en uw telefoon zijn aangesloten op hetzelfde netwerk.
4. Druk op de Synchronisatie icoon.

Als u problemen ervaart met het online verbinden met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ , en als je gebruik maakt van een Wi-Fi-verbinding, zorg er dan voor dat de volgende poorten zijn geopend op uw router:

UDP - 6000 (inkomend en uitgaand)
UDP - 7000 (inkomend en uitgaand)

Er is geen nood aan synchronisatie om toegang te hebben tot het Guerilla spel, de CIA bestanden en het nieuws.

Je zult in staat zijn om Ubisoft Club synchroniseren door het invoeren van een van de volgende login gegevens:
  • Ubisoft Club login
  • Facebook login*
  • PSN login*
  • Xbox Live login*
*Opgelet: Je Facebook, PSN of Xbox Live account moeten eerst gelinkt zijn met je Ubisoft Account vóór deze kunnen gebruikt worden om in te loggen en je account te synchroniseren. Voor meer informatie, bezoek deze FAQ.