Functies van de Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands HQ app

VRAAG:

Wat zijn de mogelijkheden van de Ghost Recon Wildlands HQ app?

ANTWOORD:

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands HQ biedt vier verschillende functionaliteiten:

- Een Satellietzicht van de wereld geeft je real-time informatie tijdens het spelen van Ghost Recon Wildlands. Het laat spelers toe naadloos toegang te krijgen tot gedetailleerde tactische informatie zonder het openen van de map in hoofdspel zelf. Meer.
 - Een RPG mini spel genaamd Guerilla waar je rebellen leidt in hun strijd tegen het Santa Blanca kartel. In-app missies onthult een proloog verhaal van het hoofdspel en ontgrendelt extra middelen om uw vooruitgang in Ghost Recon Wildlands te optimaliseren. Meer.
 - CIA-Bestanden zal achtergrondinformatie verstrekken over de belangrijkste personages en de geopolitieke situatie in Bolivia vóór de komst van de Ghosts. Meer.
 - Een Ghost Recon Network sectie zal een aantal sociale functies delen met de gelijknamige website, met inbegrip van online chat, vrienden en de Task Force lijsten, en nieuws. Meer.

Ghost Satellietzicht

Het Ghost satellietzicht is een map die real time informatie biedt over de speler's huidige speelsessie in Ghost Recon Wildlands.

Met behulp van dezelfde Wi-Fi-verbinding als je console of PC zal de app in staat zijn te synchroniseren met het spel en dezelfde informatie kunnen weergeven als het spel's tactische kaart, van vijandige bewegingen in het gebie tot de missiemarkeerpunten. Er zijn in totaal meer dan 40 categorieën van informatie, en het mobiele-formaat biedt meer flexibiliteit dan het opzoeken van de tactische kaart in de spelmenu's.

Het Ghost satellietzicht laat niet toe dat de gebruiker informatie zend van de app naar het hoofdspel.

Het is mogelijk om:

- De informatie te filteren die je ziet op de tactische kaart
- De legende van de tacmap te openen
- Je karakter te centreren op de kaart

Plus bij het spelen met andere spelers, zal de satelliet hun posities weergeven en hun gebruikersnaam weergeven.

User-added image

User-added image

Guerrilla Mini Spel

Guerrilla is een spel gebaseerd op dezelfde kaart als het Ghost satellietzicht. U beheert een groep rebellen elk gespecialiseerd in een veld (spion, militair, strijder, zakkenroller, dief, pitvechter, ninja, manusje van alles) en stuur ze naar verschillende missies die voor een beperkte duur verschijnen op de map om deze te voltooien.

Opdrachten vereisen specifieke vaardigheden en ze al dan niet succesvol zijn op basis van de statistieken de karakter en een willekeurige variabele. de karakterstatistieken zijn. Kracht, Discretie en Observatie, die elk overeenkomen met een soort missie. Missies vereisen ook een reistijd van enkele minuten, afhankelijk van de afstand tot de rally punt waar de rebellen staan.

Eenmaal voltooid, belonen missies de speler met:

- Een XP winst voor gebruikte rebellen;
- Soms is een willekeurige buit dat kan worden uitgerust om de statistieken van de rebellen te verhogen;
- Soms een middelenpakket die gebruikt kan worden in het hoofdspel.

Middelen verkregen door middel van missies kunnen worden verzameld en worden overgebracht naar het Ghost Recon Wildlands hoofdspel als de app en het spel op hetzelfde moment via Wi-Fi en de gebruiker is verbonden met zijn Ubisoft Club account.
In Ghost Recon Wildlands, zijn deze middelen nodig om de talenten van je Ghost te verbeteren en kan ook worden verkregen als zijmissie beloningen.

Guerrilla bevat een verhaallijn via dialogen tussen de rebellen en Karen Bowman. kaartpictogrammenworden ook weergegeven op de kaart en kunnen spelers toegang geven tot bepaalde achtergrondinformatie.

User-added image

User-added image

CIA Files

Deze sectie biedt een uitgebreide collectie van korte notities aan over de achtergrond van het spel. Ze zijn allemaal beschikbaar vanaf het begin en kan ten allen tijde worden geraadpleegd. Er zijn zes afdelingen: Ghosts, Hoofdpersonages, Bolivia, La Unidad, Santa Blanca, en Tijdlijn. Sommige zijn bijzonder nuttig om de fictieve geopolitieke context van het spel te begrijpen en ontdek hoe de situatie escaleerde naar de situatie die zich voordoet in het hoofdspel.

User-added image

User-added image

Ghost Recon Network

Nieuws

Deze sectie toont het laatste nieuws weergegeven in het spel. De gebruiker zal in staat zijn om een samenvatting van het nieuws te lezen.
Nieuws wordt allemaal weergegeven tegelijkertijd in dit gedeelte:

- Ze kunnen verdwijnen na een bepaalde datum
- Ze zijn gekoppeld aan een categorie (Game, Gemeenschap, Aanbieding)
- Ze kunnen een link naar Ubisoft websites hosten

User-added image

Berichten

Net als op de Ghost Recon Network website, zal dit gedeelte mensen in staat stellen om gesprekken te hebben met hun vrienden of leden van hun Task Force. De Ubisoft Club-aangesloten gebruiker kan een gesprek aangaan met anderen die verbonden zijn met de website of de app. Wanneer een nieuw bericht is geplaatst in het gesprek, en de gebruiker heeft op dat moment het gesprek niet open, zal hij hier een notificatie voor krijgen. enkel 1-1 gesprekken zijn mogelijk op de app.

Het gesprek kan alleen worden gedaan tussen GR HQ eigenaars of mensen aangesloten op het Ghost Recon Network. Het chatten tussen het spel en de app is niet mogelijk.

User-added image

Vriend Ledenlijst
Ubisoft Club-aangesloten gebruikers kunnen hun Vriendenlijst synchroniseren en gebruiken om prive-gesprekken te beginnen, vriendverzoeken te beheren, profielen van  andere spelers bekijken, en toegang vragen tot de Task Force van vrienden.

Spelersprofielen bevatten vooral informatie over het spelniveau van de speler en zijn Task Force, maar een link naar de vriend's Ghost profiel op de website zorgt voor een breder scala aan informatie en interacties.

Task Force Ledenlijst
Dit gedeelte is grotendeels vergelijkbaar met de vriend ledenlijst, met de extra optie voor het beheer van de Task Force:
- Accepteer / weigeren aanvragen
- Promoveren / degraderen leden
- Verwijder leden van de Task Force
- Plus, informatie over de Task Force wordt weergegeven:
- Het embleem (die een vooraf ingestelde afbeelding is, afkomstig van het spel)
- De naam (ingesteld door de gebruiker op de website)
- De tag (ingesteld door de gebruiker op de website)
- De gebruikersnaam van de leider