Over de Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands HQ app

VRAAG:

Over de Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands HQ app

Wat is de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ en is het een gratis app?
Welke apparaten zijn compatibel met de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ app?
Moet ik het spel bezitten om gebruik te maken van de Ghost Recon Wildlands HQ app?
Welke functionaliteiten heeft de Ghost Recon Wildlands HQ app?
Hoe verbind ik de Ghost Recon Wildlands HQ app met mijn spel?

ANTWOORD:

Wat is de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ en is het een gratis app?
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ is een gratis smartphone en tablet applicatie voor Android en iOS, ontworpen om de Ghost Recon Wildlands ervaring te vergroten.

Welke apparaten zijn compatibel met de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands HQ app?
Voor een complete lijst met compatibele apparaten, neem een kijk in onze speciale FAQ .

Moet ik het spel bezitten om gebruik te maken van de Ghost Recon Wildlands HQ app?
Het is niet verplicht om het hoofdspel te bezitten om de app te gebruiken, met uitzondering van het Satellietfoto gedeelte. Zie onze FAQ voor meer informatie.

Welke functionaliteiten heeft de Ghost Recon Wildlands HQ app?
De app heeft 4 modi: -

Satellietfoto, een RPG mini-game genaamd Guerilla, CIA-bestanden en biedt toegang tot de Ghost Recon Network. Zie onze FAQ voor meer informatie.

Hoe verbind ik de Ghost Recon Wildlands HQ app met mijn spel?
Om je Ghost Recon Wildlands HQ app en je Ghost Recon Wildlands spel te synchroniseren, moet je je aanmelden bij de app met behulp van je Ubisoft Club e-mailadres en wachtwoord (als je een console-speler bent, moet je ervoor zorgen dat je je PSN-ID of Xbox Live gamertag hebt gekoppeld aan je Ubisoft account. voor meer informatie zie onze FAQ) of met behulp van hetzelfde Wi-Fi-verbinding als je console of pc om een ​​aantal van de functies  van de applicatie te openen. Voor meer informatie zie onze speciale FAQ.