Systeemvereisten voor Ghost Recon: Wildlandsa

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Ghost Recon: Wildlands?

ANTWOORD:

Minimum vereisten

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 4350 @ 4 GHz
RAM: 6 GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
Harde Schijf: 69 GB beschikbare opslagruimte
Geluid: DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis / Microsoft Xbox One of Xbox 360-Controller / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of snellere breedbandverbinding

Aanbevolen Vereisten

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz / AMD FX 8350 @ 4 GHz
RAM: 8 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 (4GB with Shader Model 5.0) of beter of AMD R9 390 / RX480 (4GB with Shader Model 5.0) of beter
Harde Schijf: 69 GB beschikbare opslagruimte
Geluid: DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis / Microsoft Xbox One / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of snellere breedbandverbinding

Laptopversies van de bovenstaande kaarten kunnen werken, maar zijn niet officieel ondersteund. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Om ervoor te zorgen dat het spel op zijn best draait, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart hebt geïnstalleerd. U kunt ze downloaden via de websites van de fabrikant:
AMD
NVIDIA

Uplay PC:
Dit spel vereist een eenmalige online activering via Uplay PC.
Gebruik je Ubisoft-account (of maak een nieuwe aan in de Uplay-applicatie of online) en de unieke sleutel die bij uw spel geleverd wordt, om het spel te binden aan uw account.
Het starten van het spel na deze eenmalige activering is mogelijk in online en offline-modus. Niet alle game functies zijn beschikbaar in de offline modus.