Verbindingsproblemen in Ghost Recon: Wildlands op PS4

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Ghost Recon: Wildlands op PlayStation 4. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Houd er rekening mee dat je de poortinformatie nodig zal hebben voor stap 2. Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Ghost Recon: Wildlands:

Poorten gebruikt door het spel:
UDP: 3658 to 3667, 6000, 6010, 7000

Poorten gebruikt door PSN:
TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Start met het testen van je internetverbinding. Als deze test aantoont dat uw verbinding niet optimaal is, volg dan de volgende 4 stappen om deze te verbeteren

1. Reset de Netwerk Hardware
2. Port Forwarding
3. Plaats de console in de DMZ
4. Externe Beperkingen

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!