Verbindingsproblemen in Ghost Recon: Wildlands op Xbox One

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Ghost Recon: Wildlands op Xbox One. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder.

Houd er rekening mee dat je de poortinformatie nodig zal hebben voor stap 2. Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Ghost Recon: Wildlands:

Poorten gebruikt door het spel:
UDP: 3074 to 3083, 6000, 6030, 7000

Xbox Live Poorten:
TCP: 53, 80, 3074
UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 4500

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Start met het testen van je internetverbinding. Als deze test aantoont dat uw verbinding niet optimaal is, volg dan de volgende 4 stappen om deze te verbeteren

1. Reset de Netwerk Hardware
2. Port Forwarding
3. Plaats de console in de DMZ
4. Externe beperkingen

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust Contact met ons op!