Hoe kan ik een schermopname maken op de PC

VRAAG:

Ik wil een schermopname maken. Hoe kan ik dat doen?

ANTWOORD:

Er zijn veel manieren om een schermopname te nemen op je computer. Een van de makkelijkste manieren is door het Knipprogramma te gebruiken. Het is een klein programmaatje inbegrepen in uw Windows besturingssysteem.

Wanneer u screenshots maakt die u wilt indienen bij een ondersteuningsaanvraag, moet u ervoor zorgen dat u de functie Snip op volledig scherm gebruikt. Als u de Snipping Tool niet gebruikt, zorg er dan voor dat uw screenshot het onbelemmerde venster volledig vastlegt en niet wordt bijgesneden of bewerkt.

Als je een schermopname wil nemen van iets dat gebeurt in het spel, kan je de Uplay schermopname knop gebruiken terwijl je speelt.