Start Uplay PC in offline mode

VRAAG:

Is er een offline-modus voor Uplay PC? Hoe activeer ik deze?

ANTWOORD:

Bij het uitvoeren van de Uplay PC client terwijl je verbonden bent met het internet, kunt u profiteren van alle functionaliteiten en diensten - zoals het vriendensysteem, acties & beloningen, laatste nieuws en meer -  en natuurlijk genieten van de online mogelijkheden van uw games. U hoeft echter niet altijd online te zijn om toegang te krijgen tot uw spellen.

Zolang u éénmaal succesvol online hebt aangemeld, zal de Client automatisch naar offlinemode gaan als er geen internetverbinding actief is of als het geen verbinding kan maken met de gameservers. U kunt ook de Client instellen, zodat deze altijd offline opstart. U kunt dit doen via de instellingen door de 'Uplay altijd offline starten' optie aan te vinken of via de 'Offline gaan' optie in het hoofdmenu.
User-added image
User-added image

Terwijl je in de offline modus bent, zullen de meeste functies niet beschikbaar zijn, maar u zal wel gewoon kunnen uw spel starten vanaf het tabblad Spellen. Bijna alle games in onze huidige catalogus kunnen offline gespeeld worden nadat ze zijn geactiveerd op voorwaarde dat ze geen 'altijd online' vereiste hebben, en je solo campagne wordt hervat vanaf de laatste lokale save.

Eenmaal in de offline modus kunt u op elk moment terug naar de online modus gaan  door te klikken op Ga online in het client menu.