Probleemoplossing met Google Authenticator

VRAAG:

Wat kan ik doen als de codes die ik krijg van de applicatie ongeldig zijn?

ANTWOORD:

In het geval dat je Google Authenticator applicatie ongeldige 2-Staps Verificatie codes aanmaakt kan je een aantal dingen proberen.

We raden je aan eerst te controleren of jouw applicatie is gesynchroniseerd. Hier zijn de stappen om dit te doen:

Android
- Ga naar het hoofdmenu in de Google Authenticator-app
- Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op Instellingen
- Tik op Tijdscorrectie voor codes
- Tik op Nu synchroniseren

iOS
- Ga naar Instellingen > Algemeen > Datum en tijd en stel in op Automatisch
- Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen en stel in op Altijd gebruiken voor de Google Authenticator app

Als je na het voltooien van deze stappen nog steeds geen toegang tot jouw account kunt krijgen probeer dan alsjeblieft de 2-Staps Verificatie tijdelijk uit te schakelen door middel van je herstelcodes en het weer opnieuw in te stellen.

Let er alsjeblieft op dat als je recent van mobiel apparaat bent gewisseld waarop je de verificatie had staan je deze opnieuw moet activeren op je nieuwe smartphone of tablet.

Als je hulp nodig hebt met het uitschakelen van de 2-Staps Verificatie of verdere vragen hebt, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.