Real Tone Kabel wordt niet herkend

VRAAG:

Mijn Real Tone Kabel niet meer herkend. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Als jouw Real Tone kabel niet juist herkend word, zijn er een aantal workarounds die u kunt proberen.

Stuurprogramma's Real Tone kabel opnieuw installeren.
1. Open Apparaatbeheer op jouw systeem (Configuratiescherm> Hardware en geluiden> Apparaatbeheer).

User-added image

2. Klik op het driehoekje voor geluid, video en game controllers op dit open te klappen.
3. Klik met de rechtermuisknop op Rocksmith USB Guitar Adapter en klik vervolgens op verwijderen.

User-added image

4. Ontkoppel de Real Tone kabel wanneer het verwijderen klaar is.
5. Steek de Real Tone-kabel terug in uw USB-poort en laat het automatisch de nieuwe stuurprogramma's installeren.

Privacyinstellingen aanpassen

Een recente update voor Windows 10 heeft veranderingen aangebracht aan de privacyinstellingen voor bepaalde apparaten. Dit beteken dat als standaard, toegang vanaf programma's tot de microfoon geblokkeerd word.

Volg de onderstaande stappen om de privacyinstellingen voor uw microfoon aan te passen.
1. Klik met de rechtermuisknop op het Windows logo in uw taakbalk, en klik op Instellingen.

User-added image
2. Klik op Privacy in het menu Instellingen
3. Klik op Microfoon in de lijst aan de linkerkant van het menu
4. Zorg er voor dat de optie ingeschakeld is die programma's toegang verleent tot uw microfoon.

Dit zou het probleem voor u moeten oplossen. Mocht u toch nog problemen ervaren, neem dan gerust contact met ons op!