Uplay installeren of herinstalleren

VRAAG:

Ik wil Uplay PC installeren of herinstalleren. Hoe doe ik dat?

ANTWOORD:

Uplay PC is een kleine applicatie die snel en eenvoudig wordt geïnstalleerd. We zullen het proces hier samenvatten in een paar simpele stappen.

Als Uplay nog niet is geïnstalleerd, dan kan je beginnen bij stap 5.

Als Uplay al wel op jouw systeem is geïnstalleerd, raden wij  je om aan deze eerst te verwijderen. Begin alstublieft bij stap 1.

1. Sluit de Uplay PC applicatie af.
Open het systeemvak door op het pijltje aan de rechterkant van uw taakbalk te klikken, en controleer hier of Uplay PC niet nog in de achtergrond draait.

2. Maak handmatig een backup van jouw save-games voordat je het verwijderen begint.

3. Verwijder Uplay PC van uw systeem. Het verwijderprogramma kan je op deze locatie terugvinden: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher.
Als het verwijderen van Uplay PC deel uitmaakt van probleemoplossende stappen, dan raden we ook aan de cache map in de bovenstaande locatie te verwijderen zodra het verwijderen voltooid is.

4. Tijdens het proces vind je een optie om te beslissen of je ook jouw Uplay spellen wil verwijderen. Als je dat wil doen, vink je het vakje aan. Als je het vakje niet aankruist, blijven jouw games gewoon staan.

5. Download de nieuwste versie van Uplay.

6. Voer het installatieprogramma dat je hebt gedownload uit als administrator.

7. Een installatie-wizard zal je door de stappen helpen.

Wij raden aan om het syteem te herstarten zodra de installatie klaar is.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.