Verbindingsproblemen met Werewolves Within op PS4

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Werewolves Within op de PlayStation 4. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als u lag, onderbrekingen of andere problemen met betrekking tot de verbinding ervaart, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen ze in deze FAQ opnoemen. startend met de meeste basale stappen. Wij raden u hen te volgen in de volgorde waarin ze hieronder zijn opgesomd.

Houd er rekening mee dat u de poort informatie voor stap 2 nodig hebt. Dit zijn de poorten die je nodig hebt voor Werewolves Within:

TCP: 80, 443
UDP: ​5055, 5056, 5058

Hier is de lijst van de stappen die u kunt proberen:

Start met HET TESTEN VAN JE NETWERK VERBINDING. Als uit de test blijkt dat uw verbinding beperkt is, probeer dan de volgende 4 stappen om de verbinding te verbeteren.

1. RESET JE NETWERK HARDWARE
2. FORWARD PORTS
3. PLAATS DE CONSOLE IN DE DMZ
4. CHECK VOOR EXTERNE BEPERKINGEN

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, aarzel dan niet om CONTACT MET ONS op te nemen!