Crash Bij Watch Dogs 2

VRAAG:

Mijn spel crasht. Wat kan ik doen om dat te voorkomen?

ANTWOORD:

Verschillende situaties kunnen een crash veroorzaken in eender welk spel. Er zijn enkele zaken die u kunt doen om het probleem te achterhalen en op te lossen:.

Check de systeem vereisten
Eerst, zorg ervoor dat je systeem zeker voldoet aan de minimum systeem vereisten. Als dit het geval is, hoewel het mogelijk is dat deze stappen helpen, kan een hardware upgrade noodzakelijk zijn.

Doe een schone installate van uw stuurprogramma's

Voert u een schone installatie uit van de nieuwste gecertificeerde stuurprogramma's van je grafische kaarten.
- Voor het uitvoeren van een schone installatie van uw Nvidia drivers, verwijzen wij u naar dit artikel.
- AMD stuurprogramma's volgen een ander proces, en we raden u aan de verschillende gidsen op de internetsite te raadplegen met betrekking tot de te nemen stappen.

Merk op dat de schone installatie een zeer succesvolle stap is voor spelers die voldoen aan de systeemvereisten maar crashes ervaren.

Schakel achtergrond programma's uit

Als een schone installatie van de up to date stuurprogramma's uw probleem niet hebben verholpen, probeer dan het uitschakelen van uw achtergrond programma's om er voor te zorgen dat er geen third-party software conflicteert.

Herinstalleer ondersteunende software

Secondaire software die nodig is voor het spelen van het spel, kan verkeerd zijn geinstalleerd. Dit artikel legt uit hoe er voor te zorgen dat dit niet het geval kan zijn.

Als dit niet het geval is, neem contact op met ons support team. Om uw probleem beter te onderzoeken, zou u moeten een  Dxdiag en een Msinfo toevoegen aan het support ticket.