Prestatie Problemen In Watch Dogs 2

VRAAG:

Watch Dogs 2 loopt niet zo soepel als ik had verwacht. Kan ik iets doen om de prestaties te verbeteren?

ANTWOORD:

Onze teams hebben Watch Dogs 2 geoptimaliseerd om zo soepel mogelijk te laten draaien op verschillende systemen, maar als je problemen ervaart met de prestaties, lage framerate, schermbevriezingen voor een zeer korte tijd of je actie is vertraagd, kan de volgende informatie u helpen om het probleem te achterhalen en de situatie te corrigeren.

Systeem vereisten

Een goede eerste stap is om de systeem vereisten voor het spel te controleren.

Mijn systeem voldoet aan de minimale vereisten:
Het spel zal lopen met lagere grafische instellingen, maar hogere grafische instellingen zullen uw systeem belasten.

Mijn systeem voldoet aan de aanbevolen vereisten:
Het spel zal lopen in de overgrote meerderheid van de gevallen, maar specifieke grafische instellingen en andere instellingen hebben behoefte aan een meer krachtige gaming-systeem.

Het gebruik van de High Res Texture Pack - waardoor u de Texture Resolution parameter op Ultra zet - vraagt om een GPU met minimum 6 GB dedicated VRAM voor een vlotte ervaring. Ook gaan voor een 4K-resolutie zal veeleisender op uw systeem zijn.

Basale probleemoplossing

Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om te proberen om de prestaties te verbeteren.

1. Voer een schone installatie van uw Nvidia stuurprogramma's uit.

De meest voorkomende oorzaak van trage prestaties voor spelers die voldoen aan de systeemvereisten is verouderde grafische stuurprogramma's. Om ervoor te zorgen dat uw stuurprogramma's up-to-date zijn:
- Ga naar het driver gedeelte download van uw GPU-fabrikant (bv de Nvidia of AMD website)
- Na het selecteren van uw GPU en het downloaden van het uitvoerbare bestand, dubbelklik erop om te beginnen met de installatie van de nieuwe drivers.
- Voor Nvidia drivers, raden wij u aan een  schone installatie uit te voeren.AMD stuurprogramma's volgen een ander proces, en we raden u aan de verschillende gidsen op de internetsite te raadplegen met betrekking tot de te nemen stappen.
- Herstart uw computer na de installatie en probeer het opnieuw.

2. Verander de grafische instellingen

Een gemakkelijke manier om de prestaties te verhogen is om naar het scherm 'video-opties' te gaan en probeer de grafische instellingen te verlagen. Om dit scherm te bereiken:

- Vanuit het hoofd menu, selecteer Instellingen
- Op het volgende scherm, klik op Video
- In het Video menu, klik op de Weergave tab

Video Options

Op dit scherm, zult u in staat om de algemene grafische kwaliteit te veranderen en lager te stellen, of om de instellingen te tweaken. Houd er rekening mee dat sommige van die opties veeleisender zijn dan anderen.

Als je CPU knelpunten ervaart - uw CPU-gebruik stijgt sterk, wat resulteert in tragere prestaties - probeer dan zeker de Extra Details schuif op 0% te plaatsen en verminder de Geometrie en Vegetatie-instellingen

Merk op dat een handige kleine grafiek in de rechterbovenhoek van het scherm, de hoeveelheid VRAM die beschikbaar is op uw GPU toont, en de verwachte hoeveelheid VRAM die de instellingen die u kiest zal vergen. Over de beschikbare VRAM gaan zal zeer waarschijnlijk leiden tot tragere prestaties.
VRAM Use

Contacteer ons

Als dit niet het geval is, neem contact op met ons support team. Om uw probleem beter te onderzoeken, zou u moeten een  Dxdiag en een Msinfo toevoegen aan het support ticket.