Hoe toegang te krijgen tot Extra Content & Beloningen in Assassin's Creed Revelations

VRAAG:

Hoe krijg ik toegang tot mijn extra content in Assassin's Creed Revelations?

ANTWOORD:

Let op, Deze FAQ bevat lichte spoilers.

Outfits (Altair Robe / Armour of Brutus / Turkish Armour)

Beschikbaar bij de start van Sequentie 2.

1. Ga naar het in-game Pauze Menu en selecteer Inventaris.
User-added image

2. Selecteer Outfits.
User-added image

3. Uw outfits zullen hier ontgrendeld zijn.
User-added image

Vlad the Impaler Single Player Missie

Beschikbaar bij Sequentie 3/Memory 10.

1. Ga naar de ingame map door op Select te klikken en lokaliseer de Verborgen Tombe.
User-added image

2. Eens in de verborgen tombe, lokaliseer en gebruik een boek die de tweede verborgen tombe ontgrendelt
User-added image

User-added image

3. Lokaliseer en loop naar de tweede verborgen tombe om de missie te activeren.
User-added image

User-added image

Ammo Capaciteit Upgrade (Verhoog de kogelcapaciteit van 10 naar 12)

Beschikbaar bij de start van Sequentie 2.

1. Ga naar het in-game pauze menu en selecteer Inventaris
User-added image

2. Selecteer Benodigdheden
User-added image

3. Selecteer Kogels
User-added image

Het Verloren Archief

Beschikbaar vanaf het hoofdmenu, zoals te zien hieronder: