Game Update problemen

VRAAG:

Toen ik Watch Dogs 2 starte, vereiste het spel een update, maar ik kan het niet installeren. Hoe kan ik het spel updaten?

ANTWOORD:

Als je Xbox One u vertelt dat er een update nodig is om het spel te installeren of te spelen, maar het lijkt deze niet te kunnen installeren, is het mogelijk dat u console niet correct is geupdate. Om dit te updaten volg de stappen in oplossing 4 op de Xbox One help website.

Als het probleem blijft aanhouden, raden wij u aan om de andere oplossingen ook te proberen..

Als je nog steeds niet kan spelen hierna, laat het ons weten. In de tussentijd, als tijdelijke oplossing, kunt u het spel starten terwijl uw console in offline mode staat. Dit zou u in staat stellen om het spel te spelen.