Afgesneden scherm

VRAAG:

Een deel van mijn scherm lijkt te worden bijgesneden. Wat kan ik doen om het probleem op te lossen?

ANTWOORD:

Als je op de Xbox One speelt, kan je de Safe Frame instelling gebruiken om uw scherm aan te passen. Om deze instelling te vinden:

-Vanuit het hoofdmenu, selecteer Instellingen en dan Display.

- U kan de Safe Frame schuiver aanpassen om uw monitor of scherm te laten passen in het scherm.

PS4 gebruikers kunnen ook proberen te experimenteren met de beeldopties op hun console. Probeer het veranderen van de Display Area instellingen of andere Video Ouput Instellingen

Als dit het probleem niet op lost, is het mogelijk dat uw scherm niet correct is ingesteld om het spel weer te geven. Het wijzigen van uw TV / scherminstellingen kan de situatie corrigeren.

De exacte procedure is afhankelijk van het merk en model van uw scherm of tv, maar probeer anders het volgende:

- Beeldverhouding instellingen;
          - Weergave-instellingen;
          - Overscan instelling;

Sommige schermen hebben een Zoom instelling die, als dit aanstaat, het scherm kunnen aanpassen.

Als u niet weet hoe dit te doen, bekijk de handleiding of neem contact op met de fabrikant.

Deze stappen zouden u moeten toestaan ​​om het volledige spel scherm weer te geven.