Connectiviteitsproblemen in Watch Dogs 2 op de PC

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Watch Dogs 2 op de PC. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Seamless Multiplayer Update

https://support.ubi.com/nl-NL/faqs/000025594

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Houd er rekening mee dat je de poortinformatie nodig zal hebben voor stap 3. Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Watch Dogs 2:

Uplay PC:
TCP: 443, 14000

Game Ports:
UDP 9000, 9103, 11100, 11105
TCP 80, 443

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

1. Reset de netwerk hardware
2. Software conflicten
3. Port forwarding
4. Hosts bestand
5. Flush DNS
6. Externe Beperkingen

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!