Spel blijft herstarten na activatie Deep Ocean

VRAAG:

Sinds ik de Deep Oceaan uitbreiding heb geïnstalleerd, krijg ik een melding dat ik het spel moet herstarten. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

User-added image
Volg de onderstaande stappen uit als je na het activeren van de Deep Ocean uitbreiding telkens deze melding te zien krijgt wanneer je het spel opstart.

- Download eerst de Anno 2070 offline updater.
- Ontkoppel jouw PC van het internet om er zeker van de zijn dat de Update correct wordt geïnstalleerd.
- Zodra je offline bent pak je het zip-bestand uit, en installeer je de update met administrator-rechten.
- Je krijgt nu een foutmelding over de gebruikersovereenkomst, negeer deze fout en klik op OK.
- Als de updater niet gelijk start, start je de update telkens opnieuw op, tot dat deze wel opstart. Start Anno 2070 opnieuw op zodra de update voltooid is.
Het spel zal je vragen om opnieuw op te starten, maar het zal deze keer een klein bestand downloaden.
- Herstart Anno 2070 wanneer ook dit process voltooid is. De Deep Ocean uitbreiding moet nu zijn ontgrendeld en beschikbaar zijn in het spel.

Heb je vragen over deze stappen, of loop je tegen problemen aan met de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.