Welke controller kan ik gebruiken voor Just Dance 2017?

VRAAG:

Welke controller kan ik gebruiken voor Just Dance 2017?

ANTWOORD:

Dit zijn de ondersteunde controllers voor Just Dance 2017:

Wii U: Wii-afstandsbediening + Wii U GamePad of de telefoon met Just Dance Controller app - Spelers kunnen een compatibele microfoon gebruiken op hun console voor de karaoke.
Wii: Wii-afstandsbediening - Spelers kunnen een compatibele microfoon gebruiken op hun console voor de karaoke.

Xone: Pad XOne + Kinect of de telefoon met Just Dance Controller-app
X360: Pad 360 + Kinect

PS4: PS Move of PlayStation Camera + DualShock 4 voor het navigeren door de menu's of de telefoon met Just Dance Controller-app
PS3: PS Move + PlayStation Eye

PC: Windows-compatibel toetsenbord is nodig, optioneel Microsoft Xbox One controller.

Voor meer info, bekijk de Just Dance 2017 systeem vereisten.