Systeem vereisten voor Just Dance 2017

VRAAG:

Wat zijn de systeem vereisten voor Just Dance 2017?

ANTWOORD:

Om optimaal te kunnen genieten van de Just Dance 2017 ervaring,bekijk de minimale en aanbevolen systeemeisen:

Minimum systeem vereisten:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1 of Windows 8.1 of Windows 10 (64bit versies)
Processor: Intel i5 750 @ 3.3 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4GB
Video kaart: nVidia GeForce GTX460 of AMD Radeon HD5850 (1024MB VRAM)
DirectX: DirectX 11
Geluid:​ DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde schijf:​ 15 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen system vereisten:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1 of Windows 8.1 of Windows 10 (64bit versies)
Processor: Intel i3 2105 @ 3.1 GHz of AMD FX-4100 @ 3.6 GHz
RAM: 4GB
Video kaart: nVidia GeForce GTX560 of AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM)
DirectX: DirectX 11
Geluid:​ DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde schijf:​ 15 GB beschikbare ruimte

Randapparatuur: ​​Just Dance Controller App, Windows-compatibele toetsenbord is nodig, optioneel is de Microsoft XBOX ONE controller.
Multiplayer:​​ Breedbandverbinding en onlinediensten zijn nodig voor de multiplayer modus.
Webcam: Het spel is getest met verschillende modellen, hieronder de geteste modellen:
- Logitech HD Pro Webcam C920
- Logitech HD Webcam C525
- Logitech HD Webcam C270
- Logitech Webcam 120
- Ubisoft Webcam (Witte USB Camera WC04)
Recentere modellen zouden kunnen werken maar zijn niet getest.