Just Dance Now of Just Dance Controller App?

VRAAG:

Wat is het verschil tussen Just Dance Now en de Just Dance Controller App?

ANTWOORD:

De Just Dance Now is een aparte mobiel spel dat je kunt spelen met je smartphone en uw TV. U hoeft niet een Just Dance spel te hebben om de Just Dance Now te spelen.

De Just Dance Controller App is nodig om de PC-versie van Just Dance 2017 te spelen. Het is ook een optie voor de console in plaats van het gebruiken van de Xbox One met Kinect, PS Move, PlayStation camera met DualShock 4 of de Wii-afstandsbediening met WiiU GamePad.

Voor Xbox360 is de 360 ​​Gamepad en Kinect nodig. Voor PS3 heb je PSMove en de PlayStation Eye nodig. Voor de Wii zul je de Wii-afstandsbediening nodig hebben, maar je kunt ook een microfoon gebruiken voor karaoke.

Als u meer wilt weten over andere features van Just Dance 2017, kijk op onze gerelateerde FAQ.