Systeemvereisten voor Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat zijn de Systeemvereisten voor Watch Dogs 2?

ANTWOORD:

Minimum vereisten @720p, 30+ FPS, Laage grafische instellingen

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz (Let op: CPU's met minder dan 4 cores zal zeer waarschijnlijk leiden tot een zwart scherm wanneer je het spel start)
RAM: 6 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB) of beter
Harde Schijf: 50 GB opslagruimte nodig
Geluid: DirectX ondersteunde Geluidskaart met de laatste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows compatiebele keyboard en muis / Microsoft Xbox One Controller / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of sneller breedband connectie

Aanbevolen vereisten @1080p, 30+ FPS, Hoge grafische instellingen

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-3470 @ 3.2 GHz / AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
RAM: 8 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 780 (3GB) / GTX 970 (4GB) / NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) of beter / AMD Radeon R9 290 (4GB) of beter
Harde Schijf: 50 GB opslagruimte nodig
Geluid: DirectX ondersteunde Geluidskaart met de laatste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows compatiebele keyboard en muis / Microsoft Xbox One Controller / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of sneller breedband connectie

Ondersteunde videokaarten op dag van release:
NVIDIA GeForce GTX660 of beter, GeForce GTX700, GTX900-serie
AMD Radeon R9 270 of beter, Radeon R9 300, Fury-serie.

Alleen kaarten met de prestaties gelijk aan of beter dan de Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 worden ondersteund door het spel. Laptop versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Om ervoor te zorgen dat het spel op zijn best draait  moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart hebt geïnstalleerd. U kunt ze downloaden via de websites van de fabrikant:
AMD
NVIDIA

Uplay PC:
Dit spel vereist een eenmalige online activering via Uplay PC.
Gebruik je Ubisoft-account (of maak een nieuwe aan in de Uplay-applicatie of online) en de unieke sleutel die bij uw spel geleverd wordt, om het spel te binden aan uw account.
Het starten van het spel na deze eenmalige activering is mogelijk in online en offline-modus. Niet alle game functies zijn beschikbaar in de offline modus.

UltraTexture Pak
Voor de Ultra Textures, heb je 6 GB VRAM nodig op uw grafische kaarten, en een minimum van 12GB Systeem RAM (16 GB aanbevolen).