Missende Voice-Overs

VRAAG:

Waarom zijn de Voice-overs in Champions of Anteria gestopt?

ANTWOORD:

Volg alstublieft de navolgende stappen om dit probleem op te lossen:

Wanneer u de installatie heeft voltooid en nog geen nieuw spel heeft gestart:
  1. Rond de installatie af.
  2. Start het spel.
  3. Wanneer u in het hoofdmenu komt ga naar "Options" open dit en sluit dit weer af, dit zou het probleem voorkomen.
Wanneer u reeds het spel heeft opgestart en niet het bovenstaande heeft kunnen doen.
  1. Sluit Champions of Anteria af
  2. Open Windows Verkenner
  3. Open de "CoA" map in "Mijn Document"
  4. Wis daar het bestand “game.conf”
  5. Start het spel en ga in het hoofdmenu naar "Options" en sluit dit weer af, dit zou het probleem voorkomen.
Dit probleem zou niet voorkomen wanneer u het "Options" menu opent voordat u gaat spelen.

Wanneer u nog problemen ondervind klik dan hier om contact met de klantenservice op te nemen.