Wat zijn de systeem eisen voor Champions of Antaria?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Champions of Antaria?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 (alleen 64bit versies)
Processor: ntel i3 2120 @ 3.3 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTS450 of AMD Radeon HD5770* (1024MB VRAM met Shader Model 5.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 12 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord en Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz of AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
RAM: 8 GB
Video Kaart:  nVidia GeForce GTX 670 of AMD Radeon HD7870 of beter* (2048MB VRAM, met Shader Model 5.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord en Muis

*AMD Radeon™ R9 285/R9 380 Gaming Grafische Kaart kan werken maar is niet officieel ondersteund.

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.