Je activatie sleutel vinden in Uplay PC

VRAAG:

Wat gebeurt er als Uplay om een sleutel vraagt wanneer ik mijn spel of DLC opstart?

ANTWOORD:

Als je tijdens je gamesessie wordt gevraagd om een activatiesleutel in te voeren, vind je de code in de Uplay-applicatie voor pc.

1. Klik op je accountnaam, rechtsboven in de hoek van de applicatie.
2. Klik in dit menu op Accountgegevens.
3. Klik in dit menu op Mijn spellen.
4. Hier staat een lijst met games die zijn toegewezen aan je account.
5. Vind de game die je nodig hebt en selecteer Sleutel tonen
6. Met de weergegeven knoppen kun je de sleutel eenvoudig kopiëren en plakken.

User-added image

Als je je sleutel niet kunt vinden, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Voeg een screenshot toe van de sectie Mijn spellen zodat duidelijk is dat er geen sleutel wordt weergegeven.