Beveilig uw account met de 2-Stapsverificatie

VRAAG:

Hoe kan ik de 2-Staps Verificatie op mijn mobiele apparaat inschakelen?

ANTWOORD:

Als u graag de 2-Staps Verificatie wil gebruiken op uw smartphone of tablet, kunt u de onderstaande stappen volgen:

Als u geen toegang heeft tot een mobiel apparaat kan u deze beveiligingsfunctie inschakelen op uw e-mailadres.

1) Ga naar de Ubisoft Account website en log in met uw accountgegevens.

2) Ga naar Beveiligingsinstellingen en klik op Activeer 2-stappen verificatie

3) Selecteer de Google Authenticator optie, en klik op Kiezen.
Dit zal verdere instructies naar het e-mailadres versturen dat aan uw Ubisoft account gekoppeld is.

4) Volg de stappen in de e-mail.
Als de link in de email verlopen is kunt u een nieuwe link aanvragen door stap 2 en 3 opnieuw te volgen.

5) Download de Google Authenticator app voor uw smartphone of tablet.
Let erop dat de Google Authenticator enkel beschikbaar is op iOS en Android.

6) Na het downloaden van de Google Authenticator, open het en selecteer Set up account uit het optie menu en kies uw geprefereerde methode.

7) Nadat u uw mobiel hebt ingesteld, geef de code in die de app heeft aangemaakt om de synchronisatie af te ronden.
Als de applicatie uw code niet accepteert kijkt u dan alstublieft naar ons probleemoplossend artikel.

8) Op de volgende pagina ziet u zes herstelcodes. Neem een foto van de codes of noteer deze en sla ze op in een veilige plek.

Om te bevestigen dat uw 2-Staps verificatie is ingesteld, controleer uw Beveiliginsinstellingen.

U kan veranderingen maken voor de verificatie methode of de 2-Staps Verificatie uitschakelen wanneer u wilt.

Merk op dat u ook de optie hebt om vertrouwde apparaten te beheren.

Als u verdere vragen heeft over deze beveiliginsfunctie, voel u vrij om ons te contacteren!