Hoe kan ik mijn sleutels/codes inlossen?

VRAAG:

Ik heb een spelsleutel / code ontvangen. Hoe kan ik deze inlossen?

ANTWOORD:

U kunt de sleutel / code, die u heeft ontvangen, activeren door de volgende stappen te volgen (die van toepassing zijn tot uw systeem):

Playstation 4
1. Log in op uw PSN  account of creëer een nieuwe account. U kan een account aanmaken op uw PS4  of online.
2. Bij het begin scherm van uw PS4, selecteer het Playstation Store icoontje.
3. Op de Playstation Store, selecteer ''Codes Inlossen'' onderaan het menu van uw PS4.
4. Voer de code in.
5. Zodra de code correct ingevoerd is, selecteer ''Doorgaan'' op het dialoogvenster.

Selecteer ''Download'' om met de download te beginnen.

Xbox One
1. Start je Xbox en log in met je account. Je kan ook een nieuwe account aanmaken online.
2. Op de Xbox One, zeg ''Xbox, gebruik een code'' of selecteer Xbox Store > Browse Games > Code inwisselen.
3. Voer de 25-cijferige code. U zou deze code ook kunnen inlossen online.

Een Xbox Live download code kan maar eenmaal ingelost worden op uw Xbox One systeem.

PC (Uplay)
1. Open de Uplay client en log in. Als je nieuw bent bij Uplay, download dan de client en creeer een account.
2. Klik op het activatie-icoontje rechtsboven in het Uplay venster.
User-added image
3. Voer uw code in op de plaats ''Product Activeren''.
4. Klik Activeer. Dit zou het spel activeren op uw Ubisoft account.

PC (Steam)
Om te zien hoe u een sleutel invoert op Steam, bezoek dan deze Steam FAQ.

Als Steam u vraagt om een Uplay sleutel in te voeren, maar je hebt deze reeds ingevoerd of niet ontvangen is, kijk dan op onze gerelateerde FAQ

PC (EPIC)
1. Open de Epic Games launcher en log in met jouw inloggegevens
2. Klik op jouw gebruikersnaam linksonder op jouw scherm
3. Klik op Code inwisselen
4. Vul jouw code in en klik op Verlossen. Dit zal het spel activeren in jouw Bibliotheek

Nintendo Switch
Om te weten te komen hoe u een code of sleutel op de Nintendo Switch kunt inwisselen, raadpleeg deze officiële Nintendo FAQ.

Als u nog problemen ervaart met uw spelsleutel, neem dan gerust contact op met ons.