Een live chat beginnen met Ubisoft Support

VRAAG:

Hoe begin ik een live chat om contact op te nemen met Ubisoft Support?

ANTWOORD:

Om contact met ons op te nemen via live chat:

- Ga naar de Ubisoft Support-webpagina.

- Klik op de menuknop rechtsboven op de pagina en kies Meld je aan om je account en ondersteuningsaanvragen te beheren.

- Meld je aan met je Ubisoft-accountgegevens.
Als je problemen ondervindt met het aanmelden, volg dan de stappen van onze browserprobleemoplosser.

Als je geen toegang meer hebt tot je Ubisoft-account, gebruik dan onze niet-geverifieerde chat .

- Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op Contact opnemen met de klantenservice.

- Vul alle vereiste informatie in voor je verzoek en klik op Chat beginnen.
Indien chatondersteuning vol of gesloten is, dan is de chatknop niet beschikbaar. In dit geval kan je nog steeds contact met ons opnemen via e-mail.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!