Een Ubisoft Account aanmaken

VRAAG:

Hoe maak ik een Ubisoft account aan?

ANTWOORD:

Om een Ubisoft account aan te maken, gaat u naar de Ubisoft accountbeheerwebsite, daar ziet u het onderstaande formulier.

User-added image

Voer hier simpelweg uw e-mailadres in, en uw geboortedatum.

Kies vervolgens een wachtwoord en gebruikersnaam voor uw nieuwe Ubisoft Account

Wanneer u alles heeft ingevuld, klik op het vinkje om onze Gebruikersvoorwaarden, Verkoopvoorwaarden en Privacy Beleid te accepteren en klik dan op Create Ubisoft account.

Let op: Uw gebruikersnaam moet beginnen met een letter en mag 3 tot 15 karakters lang zijn en mag nummers, cijfers, streepjes (_,-) en punten (.) bevatten.