Een promotiecode inwisselen in de Ubisoft Store

VRAAG:

Hoe maak ik gebruik van een promotiecode op de Ubisoft Store?

ANTWOORD:

Om uw promocode te activeren, volgt u de onderstaande instructies!

- Kies het spel dat u wilt kopen en voeg het toe aan uw winkelwagentje.
- Selecteer "Bekijk winkelwagen". Onder de producten in uw winkelwagen vindt u een veld 'Promotiecode' waar u uw code kunt invoeren. Klik op toepassen en de prijs wordt vernieuwd om het nieuwe totaal te vertegenwoordigen!
User-added image
User-added image
- Volg ten slotte de instructies op het scherm om uit te checken en geniet van uw aankoop!

Zorg ervoor dat u de juiste promotiecode hebt en deze exact hebt ingevoerd zoals deze wordt weergegeven. Codes kunnen hoofdlettergevoelig zijn, dus kopiëren en plakken is altijd het beste als dat mogelijk is.

Houd er rekening mee dat er beperkingen gelden voor het gebruik van promotiecodes.

Als u problemen ondervindt bij het inwisselen van een code, neem dan contact met ons op en vergeet niet om een afbeelding van de betreffende code toe te voegen!