Modding in Axeoth

VRAAG:

Hier is een kleine gids voor hoe de verschillende inhoud van de Lost Tales of Axeoth te gebruiken in uw eigen kaarten.

ANTWOORD:

Hoe te starten:

1. Eerst en vooral zal je moeten in de Unreal Mode zijn om toegang te hebben tot de geadvanceerde onderdelen van de map editor.
Right click on the image to save it to your computer.
  1. Open de Content Browser (Ctrl + Shift + F).
  2. Zoek de LostTales_Pack map, gelokaliseerd onder Mods. Rechterklik op LostTales_Pack en selecteer Fully Load.
Right click on the image to save it to your computer.

Uw Inhoud Browser zou er nu zo moeten uitzien:
Right click on the image to save it to your computer.

Algemene informatie:

Hier zijn enkele zaken die u misschien interessant kan vinden:
  • Axeoth_factions: U kan deze toewijzen aan spelers en helden, Als je wil dat deze unieke iconen en factienamen hebben (bv Preserve in plaats van Sylvan met de Tree of Nature icoon).
  • Buildings: een aantal nieuwe/gevarieerde gebouwen die u kan gebruiken op de adventure map.
  • Campaign_heroes: de unieke personages uit the Lost Tales of Axeoth. Voel je vrij om ze te gebruiken in je eigen avonturen.
  • Creatures: Wil je de machtige Witte Tijger gebruiken in je eigen mappen? Ga je gang!
  • Custom_artefacts: Een selectie van nieuwe artifacts uit Heroes IV en de uitbreidingen.
  • Custom_heroes: Meer dan 80 nieuwe Hal Helden. We leggen onderaan uit hoe je deze kan toevoegen aan je Hal van Helden.
  • Customtowns: Enkele variaties op de gebruikelijke Heroes VII steden met lichte veranderingen in de town trees en lineups.
In het algemeen, zal je enkel de Archetypes moeten aanklikken en slepen op je map om ze te gebruiken. In verband met de helden en artifacten echter, zal je soms eerst een van de gewone H7 helden op de map moeten plaatsen en dan zijn eigenschappen openen in de Unreal Editor. Vind de Held, Monster of Artifact veld, selecteer de nieuwe archetype dat je ermee wil verplaatsen in de inhoudbrowser, en klik op het kleine groene pijltje om het te gebruiken.

Right click on the image to save it to your computer.

Hoe Axeoth characters toevoegen aan de Hal van Helden:
  1. In Unreal Mode, klik op View, en dan World Properties.
Right click on the image to save it to your computer.

1. Ga naar World Info > My Map Info > Map Pools
Right click on the image to save it to your computer.

Hier kan je zelf veranderen welke Spells, Weeks, Artifacts en Helden er beschikbaar zijn in de verscheidene plaatsen op de map.
  1. Open deze map en kopieer en plak de volledige volgende tekst: Hall of Heroes (rechterklik, sla link op als).
Rechterklik dan op de lijn Custom Hall of Heroes en selecteer Paste Properties from Clipboard.

Right click on the image to save it to your computer.
  1. Presto! 80 items zijn nu toegevoegd op uw map's Hal van Helden. U kan ze nu toevoegen of verwijderen zoals u wil.
Right click on the image to save it to your computer.

Nog een voordeel van dit te doen is dat al deze Helden nu ook beschikbaar zijn in de Hero Tab van de Heroes VII editor.

Right click on the image to save it to your computer.

Hier zijn nog elementen die wij gebruikt hebben in de Lost Tales die je kan gebruiken, zeker als je geen  Ashan-themed items op je map wil:

Hoe de Heroes IV muziek gebruiken in je mappen:

In Heroes VII,heeft elk terreintype een specifiek muziekbestand. U zal dus moeten de terreintypes gebruikt door uw map moeten veranderen en u zal deze moeten binden met de terrein archetypes gebruikt in the Lost Tales of Axeoth.
  1. Ga naar Unreal Mode en open de Landscape Mode.
Right click on the image to save it to your computer.
  1. Met de standaard Verf tool nog steeds geselecteerd, scroll naar beneden naar de beschikbare terrein textures. Voor elk terrein die je wil veranderen, klik op het kleine vergrootglas icoon naast de texture preview.  De zal de corresponderende terrein laag aantonen in de Content Browser. Rechterklik op dat item en open de Properties.

Right click on the image to save it to your computer.

1. Je moet nu de Layer Game Data field omwisselen met zijn variatie in de Mods > LostTales_Pack > axeoth_layercelldata

Right click on the image to save it to your computer.

Wanneer je nu de map speel, zal dat terreintype de muziek van Heroes IV gebruiken. De volgende tracks zijn gebruikt in de Lost Tales, onder licentie van Rob King en Paul Anthony Romero:
Dat is het, Veel plezier!