Verbindingsproblemen in Trackmania Turbo op PS4

VRAAG:

Tijdens het spel ervaar ik problemen met de online functies. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Waar moet ik beginnen?
Voert u elk van de volgende controles uit:

Test uw verbinding met het internet
Begin met het testen van uw netwerkverbinding met de volgende stappen:

1. Ga naar het Dynamic menu van de PlayStation 4.
2. Druk op ‘omhoog’ om te gaan naar de functie bar (aan de bovenkant van het scherm).
3. Ga naar Netwerk en druk op X.
4. Selecteer Test Internet verbinding.
5. Selecteer Test Internet verbinding.

User-added image
Het uitvoeren van verbindingstest op de PS4

Als uit de test blijkt dat uw NAT Type 3 is, is de communicatie met PS4 onmogelijk, of kunt u problemen met het verbinden tot een  netwerk tegenkomen.

Hoe kan ik het probleem oplossen, zodat ik online kan spelen?
Volg de onderstaande stappen om uw multiplayer-ervaring te verbeteren:

1. Start uw netwerkapparatuur
1. Schakel de PlayStation 4 en uw modem / router uit en wacht 15-30 seconden.
2. herstart uw modem / router (het kan een paar minuten duren om de verbinding volledig te herstellen).
3. Zet de PlayStation 4 aan en test de verbinding opnieuw door de stappen te volgen aan het begin van het artikel.

2. Poorten
Indien na het volgen van de bovenstaande stappen om te updaten en configureren van uw firewall uw probleem blijft aanhouden, is het noodzakelijk om de poorten te openen. U moet deze poorten openen op het IP-adres van uw computer om de best mogelijke verbinding te bekomen:

Spel Poorten:
TCP 80, 443, 2350-2550
UDP: 2350-2550

PSN Poorten:
TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479
User-added image
Voorbeeld van het openen van poorten, dit verschilt bij verschillende apparaten.

Aanwijzingen voor de configuratie van netwerkpoorten zijn specifiek per de software en hardware., en kan worden gevonden door een bezoek aan de website van de fabrikant.
Er zijn ook middelen vrij beschikbaar, zoals Port Forward die kunnen helpen (u kunt de advertentie overslaan om de gidsen te krijgen). Let op: deze site is niet met Ubisoft aangesloten.

3. DMZ
Als dit niet uw probleem oplost, probeer dan uw PlayStation 4 te plaatsen in de DMZ van de router of het opzetten van een directe verbinding met uw modem (indien beschikbaar) en probeer het opnieuw.

4. Dataverkeer belemmering / Geblokkeerde poorten
Er kunnen bepaalde restricties in plaats zijn door uw Internet Service Provider (ISP). Als u blijft problemen ondervinden, neem dan contact op met uw ISP voor details over specifieke restricties op de eerder genoemde netwerkpoorten.

Heeft u nog steeds problemen?
Als u nog steeds problemen ondervindt na het voltooien van de bovenstaande stappen, neem dan contact op met onze ondersteuningsdienst en voeg een volledige beschrijving van het probleem toe samen met eventuele foutmeldingen die u hebt ontvangen.