Ik ontvang foutmelding "88500014" wanneer ik Anno 2205 start.

VRAAG:

Ik ontvang foutmelding "88500014 wanneer ik het spel start, wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

U ontvangt deze melding omdat uw firewall de connectie blokkeert.
De connectie met de server is nodig voor de eenmalige online activatie.

Het spel kan geen online verbinding maken, wees er alstublieft zeker van dat uw firewall geen uitgaande TCP verbindingen blokkeert van Anno2205.exe, UbisoftGameLauncher64.exe en UplayService.exe.

Wanneer u hulp nodig heeft met dit, kunt u de firewall makers website bekijken:

Windows
Bitdefender
Avast
McAfee