Ik krijg error 88500014 bij het starten van Far Cry: Primal

VRAAG:

Ik krijg error 88500014 bij het starten van het spel, wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

U ontvangt deze fout omdat uw firewall de verbinding blokkeert.
De verbinding met de server is nodig voor een eenmalige online activatie.

Het spel kan geen online verbinding tot stand brengen. Zorg ervoor dat uw firewall geen uitgaande TCP-verbindingen van FCPrimal.exe, UbisoftGameLauncher64.exe en UplayService.exe blokkeert.
Dit betekent dat u deze software in uw firewall moeten white listen

We hebben vastgesteld dat dit vooral gebeurt met gebruikers die Bitdefender gebruiken dus hier zijn de stappen die u moet toepassen:

1.  Schakel Bitdefender uit.

2. Open het Bitdefender-programma en ga naar het venster Modules door te klikken op

3. Hier, onder het tabblad Beveiliging, selecteer Antivirus.

4. In het venster Antivirus selecteer het tabblad Uitzonderingen.

5. Zorg ervoor dat uitsluitingen voor bestanden is ingeschakeld door te klikken op de schakelaar.

6. Klik op Uitgesloten bestanden en mappen link.

7. Klik op de knop Toevoegen, gelegen op de top van de tabel met uitsluitingen.

8. Klik op Bladeren, selecteer de map die u wilt van de scan worden uitsluiten. Zorg ervoor dat het is uitgesloten voor zowel "on-access en" on-demand "scannen en klik op OK.

9. Klik op Toevoegen en vervolgens op OK om de wijzigingen op te slaan en sluit het venster.

10. Klik vervolgens op "Uitgesloten processen", voeg het .exe-bestand van de toepassing toe en zorg ervoor dat het is "toegestaan"> klik op "Toevoegen" en dan op Sluiten. (Dit zal hen uitsluiten van controles door de ATC en IDS)

Om een ​​Firewall regel toe te voegen voor een applicatie (dit geldt voor Bitdefender Internet Security en Bitdefender Total Security):

1. Ga naar het onderdeel Bescherming en klik dan op de Firewall-module.

2. Klik op het tabblad Regels aan de bovenkant en selecteer Regel toevoegen.

3. Blader naar de toepassing en klik op Ok, en zorg er dan voor dat de volgende instellingen zijn ingeschakeld:

• Bij Netwerk type selecteer Vertrouwd, Thuis/Werk, Niet vertrouwd, Publiek

• Toestemming: Sta toe

• Klik op OK en sluit het venster Regels.

Voordat je het spel opnieuw opstart zorg ervoor dat je eerst je pc opnieuw hebt opgestart.
Wanneer u uw spel start, voert u best het spel als beheerder uit. Dit doe je door te klikken op het icoon Uplay op uw systeem met de rechter muisknop en kies "Uitvoeren als Admin".

Als deze stappen niet het probleem hebben opgelost kunt u het volgende proberen: -

1. Gelieve Bitdefender te verwijderen van uw systeem.

2. Zodra je dit hebt gedaan start dan het spel,

3. Wanneer het spel is gestart en je in het hoofdmenu bent, sluit het spel terug af

4. Gelieve opnieuw Bitdefender te installeren en probeer het spel opnieuw.

Als u meer hulp nodig hebt, kunt u de website van uw fabrikant van de firewall bekijken:

Bitdefender
Windows
Avast
McAfee