Hoe kan ik de exclusieve content code inwisselen?

VRAAG:

Hoe kan ik de exclusieve content code inwisselen?

ANTWOORD:

Om uw exclusieve content code in te wisselen, gebruik de onderstaande stappen voor uw specifieke platform:

Upla​y PC:​

1. ​Open de Uplay client en meld u aan.
2. Klik op de SPELLEN tab.
3. Klik op de PRODUCT ACTIVEREN knop.
4. Vul je code in in het PRODUCT ACTIVEREN veld.
5. Klik op OK onderaan de Uplay Product Activatie pagina. Dit zal de inhoud activeren op uw Uplay account.

Xbox ​One:

1. Op de Xbox One, zeg Xbox, use a code of selecteer Xbox Store, dan Browse games, en Use a code.
2. Vul de 25-tekens code in. U kan uw 25-tekens code ook ontgrendelen via live.xbox.com.

*Xbox Live download code is éénmalig te gebruiken op Xbox One systemen. Onderhevig aan de Xbox Live Systeem Vereisten en Gebruikersvoorwaarden op www.xbox.com/live.

PlaySta​tion 4:
1. Maak een online account op uw PSN-geldige PlayStation 4, of gebruik uw reeds bestaande account.
2. Selecteer het PlayStation Store icoon op het PS4 Thuis Scherm.
3. Op PlayStation Store, selecteer Redeem Codes onderaan het menu op de PS4.
4. Vul de code in. Let op, de code is hoofdlettergevoelig en moet exact ingevuld worden, zoals u deze hebt gekregen.
5. Eens de code is ingegeven, selecteer Continue.
6. Selecteer Download om te starten met de download van de inhoud.​