Wenja en Izila Taal

VRAAG:

Ik begrijp niet wat de personages zeggen. Welke taal wordt er in het spel gebruikt.

ANTWOORD:

Het ontwikkelingsteam werkte samen met taalkundigen om drie unieke talen te maken: één voor elke stam.

Als u Wenja of Izila niet onder de knie hebt, dan zijn er gelokaliseerde ondertitels die standaard ingeschakeld zijn.

Als u de ondertiteling hebt uitgeschakeld kunt u deze opnieuw instellen stellen door het volgen van de onderstaande stappen:

1. Vanuit het pauze of hoofdmenu  selecteer Opties
2. Selecteer het gedeelte Video
3.  Markeer Ondertitels en selecteer uw taal naar keuze

Voor meer informatie over dit aspect van het spel kunt u terecht op de onderstaande link: hhttp://blog.ubi.com/creating-the-prehistory-of-far-cry-primal/

Kijk ook eens op de Achter De Schermen video hieronder: