Hoe kan ik de exclusieve content code inwisselen?

VRAAG:

Hoe kan ik de exclusieve content code inwisselen?

ANTWOORD:

Uplay PC:
  1. Open de Uplay-client en meldt u aan.
  2. Klik op het tabblad SPELLEN.
  3. Klik op de knop Product activeren.
  4. Voer uw code in in het veld.
  5. Klik op OK op de bodem van de Uplay Product Activatie pagina. Dit zal het spel activeren op je Ubisoft-account.
Xbox One:
  1. Op Xbox One, zeg ‘Xbox, use a code’ of selecteer de Xbox Store > games zoeken, en dan ‘Gebruik een code’.
  2. Voer de 25-cijferige code. U kunt ook de 25-cijferige code inwisselen op live.xbox.com.
* Xbox Live  download codes zijn eenmalig geldig voor gebruik met Xbox One systemen. Onder voorbehoud van Xbox Live Systeemvereisten en Gebruiksvoorwaarden op www.xbox.com/live.

PlayStation 4:
  1. Maak een online account op je PSN-enabled PlayStation 4-systeem, of maak gebruik van uw bestaande account.
  2. Selecteer het PlayStation Store-pictogram op het PS4 systeem beginscherm.
  3. Op de PlayStation Store, selecteer ‘Redeem Codes’/’Codes Inwisselen’ aan de onderkant van het menu op de PS4 .
  4. Voer de code in. Let op: de code is hoofdlettergevoelig en moet precies zo worden ingevoerd als weergegeven.
  5. Zodra de code correct is ingevoerd, selecteert u Doorgaan in het dialoogvenster van de PS4 systeem.
  6. Selecteer Download om te beginnen met het downloaden van de inhoud.