Wenja en Izila Taal

VRAAG:

Ik weet niet zeker wat de personages zeggen. Welke taal wordt gebruikt in het spel?

ANTWOORD:

Het ontwikkelingsteam werkte samen met taalkundigen om drie unieke talen te maken: één voor elke stam.

Als u de Wenja of Izila nog niet onder de knie hebt, dan zijn er gelokaliseerde ondertitels die standaard zijn ingeschakeld.

Als u de ondertiteling hebt uitgeschakeld kunt u deze opnieuw inschakelen door het volgen van de onderstaande stappen:
1. Ga in het pauzemenu of hoofdmenu Opties
2. Selecteer ‘Video
3. Markeer Ondertitels en selecteer uw taal naar keuze

Voor meer informatie over dit aspect van het spel kunt u terecht op de onderstaande link:
http://blog.ubi.com/creating-the-prehistory-of-far-cry-primal/

Kijk ook eens op de Achter de Schermen video hieronder: