Hoe Hungry Shark World te Troubleshooten (Mobile Version)

VRAAG:

Hoe Hungry Shark World te Troubleshooten.

ANTWOORD:

De haaien zijn terug, en deze keer nemen zij het op tegen de hele aarde! Hungry Shark World opent een gloednieuw avontuur met verslavende snelle tempo gameplay, console kwaliteit graphics, meerdere enorme levels om te verkennen en epische vijanden om op te eten! Tal van haaien en meer van onze eigen speciale mix van FGOL humor dan ooit tevoren, Hungry Shark World is de baanbrekend nieuw spel dat u zal spelen tot het einde der tijden! Ik hoop dat u uw oplader bij u heeft!

Al mijn vooruitgang is weg en ik weet niet waarom!
Hieronder iets dat in veel gevallen werkt:
  1. Uw Wi-Fi uit schakelen
  2. Schakel uw apparaat uit
  3. Zet uw apparaat weer aan
  4. Laad Hungry Shark World
Probeer dan deze exacte methode met uw Wi-Fi-instellingen ingeschakeld. Laadt het nu verschillende saves?
Wanneer dit niet werkt, neem dan contact op met het support team via de support optie in het spel of creeer een aanvraag op support.ubi.com en maak een ticket aan via mijn aanvragen en we zullen zien wat we voor u kunnen doen!

Waarom is mijn apparaat niet compatibel?
Zoals u kunt voorstellen zijn er letterlijk duizenden apparaten in de wereld. We doen ons best om onze apps speelbaar te maken op zo veel mogelijk apparaten. Omdat elk apparaat anders werkt is het niet mogelijk voor ons om ze allemaal te ondersteunen. Wees geduldig, maar begrijp ook dat we niet kunnen garanderen dat uw apparaat dat u op dit moment bezit ondersteund zou worden.

Waarom kan ik geen Super scholen vinden in mijn spel, maar mijn vriend heeft veel van hen gezien?
Helaas, bepaalde content zoals de Super Scholen evenals enkele algemene visuele verbeteringen niet zijn toegepast op laag/midden-klasse apparaten. Dit komt door geheugenbeperkingen en dat sommige apparaten niet krachtig genoeg zijn om de extra functies te ondersteunen.
We werken er altijd aan het beschikbaar maken van het spel voor lagere specificatie apparaten, maar kan niet altijd resultaat garanderen. Wij raden u aan om regelmatig te updaten om de prestaties en stabiliteit van het spel te waarborgen.

Hoe gebruik ik Cloud Save op IOS?
  1. Zorg ervoor dat u verbonden bent met het internet.
  2. Zorg ervoor dat u de laatste versie van het spel heeft.
  3. Op het eerste scherm (degene met de knop "PLAY") tik op de radertje in de linker bovenhoek van het scherm. Dit zal het scherm OPTIONS openen. Selecteer nu het tabblad OPSLAAN en vervolgens op de CLOUD SAVE knop.
  4. Vervolgens wordt u gevraagd om Hungry Shark World aan uw Facebook-account te verbinden.
  5. Zodra uw Hungry Shark World is gekoppeld aan uw Facebook-account wordt cloud opslaan geactiveerd.
  6. Wanneer Cloud Save met succes is geactiveerd verschijnt er een wolk, met een groen vinkje in de linkerbovenhoek van het eerste scherm.
Hoe gebruik ik Cloud Save op Android?
  1. Zorg ervoor dat u verbonden bent met het internet.
  2. Zorg ervoor dat u de laatste versie van het spel heeft.
  3. Op het eerste scherm (degene met de knop "PLAY") tik op de radertje in de linker bovenhoek van het scherm. Dit zal het scherm OPTIONS openen. Selecteer nu het tabblad OPSLAAN en vervolgens op de CLOUD SAVE knop.
  4. Vervolgens wordt u gevraagd om Hungry Shark World aan uw Facebook-account te verbinden.
  5. Zodra uw Hungry Shark World is gekoppeld aan uw Facebook-account wordt cloud opslaan geactiveerd.
  6. Wanneer Cloud Save met succes is geactiveerd verschijnt er een wolk, met een groen vinkje in de linkerbovenhoek van het eerste scherm.
Kan ik mijn gegevens tussen verschillende apparaten verplaatsen?
Wanneer uw oude en nieuwe apparaat beide op dezelfde Operating System (O.S.) werken kunt u Cloud Saving gebruiken om gegevens over te dragen. Operating Systems zijn onder andere Apple iOS, Android-Google Play, Windows, of Amazon-Android.

U kan uw gegevens NIET overbrengen tussen verschillende besturingssystemen.

Ik verwijderd zonder cloud saving, kan ik mijn data herstellen?​
Helaas, wanneer u het spel verwijdert, reset alle vooruitgang die is geboekt (dit omvat ook in-app aankopen).
Voor toekomstig gebruik, kunt u cloud opslaan op uw spel inschakelen via het tandwiel-pictogram aan het begin van het spel.

Hoe krijg ik een restitutie voor Android?
Bij ons! Neem contact op met ons support team, en stuur ons de gegevens van:
  • ​Het Gmail-adres gebruikt voor aankopen of de ID-nummer van de aankoop die u gedaan heeft.
  • De reden voor uw behoefte voor een terugbetaling.
Zonder deze twee stukjes informatie, zal geen restitutie worden gegeven.
De terugbetalingen worden gegeven op een eenmalige basis, behouden wij ons het recht om te weigeren indien het verzoek onredelijk of onwettig is.
Terugbetalingen kunnen niet worden gegeven wanneer het over hun vervaldatum is.

Hoe krijg ik een restitutie voor Apple?
Sorry! We hebben geen controle over de restituties bij de Apple-apparaten. :( Om een ​​terugbetaling van Apple te krijgen, volg dan de volgende stappen:
  1. Start iTunes op zowel je Mac of pc.
  2. Klik op de knop iTunes Store.
  3. Klik nu op uw e-mailadres en voer uw wachtwoord in. Wanneer u niet ingelogd bent, kunt u een algemene log in optie zien.
  4. Zodra u op uw account bent ingelogd, klik op Zie Alles onder Aankoop Geschiedenis.
  5. Hier zie je een lijst van verschillende iTunes facturen. Vind de factuur va de item in kwestie en klik er op.
  6. Klik op de knop een probleem melden.
  7. Vervolgens wordt naar een ander scherm dat dezelfde partij apps in die factuur zien. Klik op het rapporteer een probleem optie naast de specifieke app aankoop in kwestie.
  8. U zult nu uit iTunes en in iTunes ondersteuning op het web worden geleid. Meld u aan met uw Apple ID die u gebruikt voor iTunes aankopen.
  9. Hier vind u nog een gedetailleerde lijst van apps die u onlangs heeft gekocht in de afgelopen 90 dagen te zien. Klik op 'Een probleem melden nog naast de app waarvan u probeert om een ​​terugbetaling te krijgen.
  10. Uit de dropdown, selecteert u de reden waarom u een terugbetaling wilt. Er zijn verschillende opties van dat u niet gemachtigd bent om aankopen te doen tot aankopen die per ongeluk zijn geplaatst. Zet alle andere gegevens in het tekstvak en klik op versturen.
Ik heb niet de edelstenen/munten kocht ik krijg!
Neem dan contact met ons op zodat we kunnen uitzoeken hoe, om te helpen!
Wanneer u een Android-gebruiker bent, zijn we in staat om uw geld terug te geven, en wanneer u cloud saves gebruikt zijn we wellicht in staat om u uw welverdiende edelstenen/munten te geven in het spel!
Ik ben bang dat wanneer u een iOS, Amazon, of Windows-gebruiker bent we niet in staat zijn om uw geld terug te geven. Echter, zouden we kunnen helpen door te kijken naar uw save file wanneer u cloud saving gebruikt.
Het zou ons een hoop helpen als u uw cloud save ID geeft wanneer u uw verzoek stuurt naar ons support team. Om uw cloud save ID te vinden, drukt u op de kleine 'radertje' op het opstartscherm te vinden. Vervolgens selecteert u het tabblad 'Support'. Aan de onderkant van het scherm ziet u uw 'FGOL ID'.