Hungry Shark World - Gameplay Vragen en Antwoorden (Mobile Version)

VRAAG:

De haaien zijn terug, en deze keer nemen zij het op tegen de hele aarde! Hungry Shark World opent een gloednieuw avontuur met verslavende snelle tempo gameplay, console kwaliteit graphics, meerdere enorme levels om te verkennen en epische vijanden om op te eten! Tal van haaien en meer van onze eigen speciale mix van FGOL humor dan ooit tevoren, Hungry Shark World is de baanbrekend nieuw spel dat u zal spelen tot het einde der tijden! Ik hoop dat u uw oplader bij u heeft!

Waar is de winkel in de game?
Moet ik mijn Sharks groeien?
Wat doen de Hungry letters?
Wat is Gold Rush?
Wat is Mega Gold Rush?
Wat is een Multiplier?
Ik lijk niet in staat zijn om grote vijanden te eten?
Ik heb ideeën kan ik u die vertellen?
Kan ik tegen mijn vrienden spelen?
Wat is het voordeel van het krijgen van verschillende maten van de haaien?
Hoe kan ik een foto van mijn haai nemen?
Gaat u meer haaien toevoegen?
Wat doen de verschillende kaarten?
Hoe kan ik nieuwe locaties te openen?

Hoe kan ik de Jetpack krijgen?
Hoe bestuur ik de Jetpack?
Wat gebeurt er als ik de Jetpack upgrade?
Hoe kan ik de Militaire Helikopter vernietigen?
Wat doen de nieuwe huisdieren?
Wat is er bijzonder aan de Killer Whale?

ANTWOORD:

Waar is de winkel in de game?
De in-game winkel is op het eerste scherm nadat u op de PLAY-knop op het startscherm drukt. U keert ook terug naar het winkel scherm elke keer dat u het scherm resultaten verlaat na het spelen. Tot slot kunt u de winkel bereiken door te tikken op de pijl met het label "SHOP" op de World Map Screen.
Onder de haai upgrades zijn 3 knoppen, op deze drukken zou een andere winkel categorie openen.
The Weight: Shark Upgrades. De winkel wordt standaard geopend op Shark Upgrades. Tikken op een van de "Upgrade" knoppen kost je munten om de snelheid te verhogen, bijten of Boost stats van uw huidige haai.

De Vraag Box: Misc. items. De categorie omvat items die niet zijn gebruikt op uw huidige haai. Bijvoorbeeld de kaarten voor elk level.
De " https://c.na44.content.force.com/servlet/servlet.ImageServer?id=0150M000002ot6e&oid=00D30000001aepT&lastMod=1479230794000 ": Accessoires. Dit opent de Shark Accessoires deel van de winkel. Dit zijn items die u kunt gebruiken met de haai om hen te personaliseren en hun stats te verhogen. Dit deel van de winkel is verdeeld in sub-categorieën die kunnen worden geopend door te tikken op de icoontjes onder de artikelen. Door op de pijl te drukken keert u terug naar de Shark Upgrades.
Items in de winkel kosten Goud of edelstenen. Beide valuta's kan worden verdiend door het spelen of door de aankoop van een pack van het IAP menu (toegankelijk door op de "+" in de linkerbovenhoek). Goud komt veel vaker voor, zodat de artikelen die edelstenen kosten de neiging hebben om krachtiger te zijn. Wanneer u niet genoeg goud en edelstenen heeft wanneer u probeert om een ​​item aan te schaffen opent het IAP menu.
Sommige items in de winkel zullen worden geblokkeerd totdat u aan specifieke voorwaarde heeft voldaan. Deze voorwaarde is afhankelijk van het artikel en kan worden gevonden door te tikken op de "Locked" knop.

Moet ik mijn Haaien groeien?
Het groeien van uw haai zal ze meer Gezondheid geven waardoor ze langer overleven waardoor u:
  • Hogere scores krijgt
  • Makkelijker missies afrond
  • Overleef ontmoetingen met gevaarlijke zee dieren
Wat doen de Hungry letters?
Er zijn zes letters verspreid in elk level. Ze kunnen bijna overal worden gevonden en hun locaties veranderen wanneer u een nieuw spel start. Elke letter die u verzamelt zal u wat goud en punten geven! Hoe meer ue verzamelt, hoe groter de beloning!
Als u echt moeite heeft om de letters te vinden, upgrade uw kaart voor elk level om hun locaties te bekijken. Deze wordt geopend door te tikken op de knop Pauze in de rechterbovenhoek van het scherm.

Wat is Gold Rush?
Ziet u die balk aan de onderkant van het scherm als je in de zee bent? Dat is de Gold Rush bar. Elke keer dat u punten verdient, vult hij een beetje. Wanneer het helemaal gevuld is, start dit Gold Rush mode.

Nu heeft u korte tijd, waar alles wat u kunt eten goud wordt waardoor u munten ontvangt. Ook tijdens een Gold Rush heeft oneindig BOOST! En om het af te maken bent u ook onoverwinnelijk voor zo lang als het duurt. U zult ook uw volledige gezondheid terug krijgen!

Wat is Mega Gold Rush?
Wanneer de Gold Rush eindigt ziet u een tweede bar verschijnen voor een paar seconden, dat is de Mega Gold Rush bar te zien. Elke Gold Rush die u start vult de Mega Gold Rush bar een beetje. Zodra de balk vol is, zal dit de Mega Gold Rush starten!
Eenmaal geactiveerd, zal u alle voordelen van een Gold Rush krijgen, maar de vis kleurt rood en u kunt alles eten. Zelfs dingen die groter zijn dan u!

Wat is een Multiplier?
Wanneer u een bepaald aantal vissen eet binnen een korte tijd van elkaar krijg je een score vermenigvuldiger. U zult dit zien in de linker bovenhoek van het scherm - het zal iets als '2X' zeggen.
Als u nog steeds vis eet binnen korte tijd zou de vermenigvuldiger hoger en hoger gaan verdienen!

Ik lijk niet in staat zijn om grote vijanden te eten?
Haaien kunnen alleen andere haaien uit hun eigen grootte of lager eten. Een overzicht van wat elke haai kan eten kan worden gevonden door het navolgende te volgen:
  1. ​Open het Haai Selectie Scherm.
  2. Scroll naar de Haai waar u in geïnteresseerd bent.
  3. Tik op de "?" naast de naam van de haai.
Sommige prooien zullen pas worden gegeten nadat u hen vast houd voor een korte tijd. Soms zullen deze prooien weg komen en zal u deze opnieuw moeten vast pakken voordat deze kan worden opgegeten.
Als u niet zeker weet wat u wel en niet kan eten, kijk uit voor de tekst op het scherm die u vertellen welke grootte haai nodig is voor een bepaalde situatie.

Ik heb ideeën kan ik u die vertellen?
Ja! Maar alsjeblieft deel alle suggesties voor wijzigingen of toevoegingen aan het spel in onze gemeenschap http://bit.ly/HSW-FB.
De support e-mail is in de eerste plaats voor de technische problemen, op deze manier kan het team zich richten op het helpen van mensen die problemen hebben met het spel zelf.

Kan ik tegen mijn vrienden spelen?
Hungry Shark World is een single player game, maar we hebben een aantal sociale elementen:
U kunt een foto van uw haai naar Facebook posten.
Wanneer u een hoge score op elk level haalt kunt u deze plaatsen op Facebook.
Facebook ranglijsten voor elk level van het spel; u kunt concurreren met uw Facebook-vrienden 'om de hi-score te hebben! U kunt ook de algehele hi-score zien. U kunt deze openen vanuit het resultatenscherm.

Wat is het voordeel van het krijgen van verschillende maten van de haaien?
Grotere haaien kan meer prooien eten en heeft toegang tot gebieden die kleinere haaien niet hebben. De Score vermenigvuldiger verhoogt ook op basis van hun grootte van uw haai.
Meer informatie over wat de grotere haaien kunt doen is te vinden in het spel door de navolgende stappen te volgen:
  • ​Open het Haai Selectie Scherm.
  • Scroll naar de Haai waar u in geïnteresseerd bent.
  • Tik op de "?" naast de naam van de haai.
Hoe kan ik een foto van mijn haai nemen?
Bekijk elke haai in het haai selectie scherm en tik op de haai zelf. Dit zal een close-up shot geven met een knop om een foto te maken. Deze foto wordt vervolgens geplaatst op uw Facebook muur via uw ingelogdde profiel.

Gaat u meer haaien toevoegen?
Ja, we zullen we doen. Blijf uw spel updaten en kijk op onze Facebook en Twitter pagina's voor nieuws over nieuwe haaien evenals andere leuke dingen. Bekijk onze Facebook pagina hier: http://bit.ly/HSW-FB en onze Twitter: http://bit.ly/HSW-TW

Wat doen de verschillende kaarten?
Elk level heeft zijn eigen fundamentele kaarten die kunnen worden gekocht in de winkel. De basis kaart kan worden gebruikt om u te helpen navigeren rond het level.
Bovendien kan elke kaart worden opgewaardeerd tot meer informatie. Een verbeterde kaart toont u de locaties van de Hungry letters en de schatkisten.

Hoe kan ik nieuwe locaties te openen?
Om een nieuw level, zoals de Noordelijke IJszee of de Arabische Zee te ontgrendelen zou u moeten spelen met zoveel mogelijk verschillende haaien zoals vereist.
Als u een vergrendeld level op de wereldkaart scherm te selecteert, zal het paneel aan de rechterkant laten zien hoeveel haaien u nodig heeft om het niveau ontgrendeld.

Hoe kan ik de Jetpack krijgen?
U kunt de Jetpack kopen als u een "L" haai hebt in de Gadgets sectie van de winkel. Wanneer u de Jetpack koopt, kunt u uw haai hiermee uitrusten en dan ben je klaar om de lucht in te gaan!

Hoe bestuur ik de Jetpack ?
Net als bij het eten onderwater! Gebruik uw vinger om te sturen en tik op de boost wanneer u extra stuwkracht nodig hebt. U kan ook uit het water boosten met de Jetpack en dan schiet u de lucht in!

Wat gebeurt er als ik de Jetpack upgrade?
Als u uw Jetpack upgrade krijgt u meer tijd om te smullen van een groep vogels en het kauwen van helikopters!

Elk level zal de stuwkrachtuitputting verminderen en zal de snelheid van uw Jetpack vermeerderen.

Hoe kan ik de Militaire Helikopter vernietigen?
Met zijn wieken, vegende aanvallen en zelfzoekende raketten is de Militaire Helikopter een taaie vijand om neer te halen!

Ontwijk zijn wieken ten allen tijde, want deze zullen uw haai veel schade aanrichten. Boost in de cockpit en kijk of de helicopter rood bonst. Blijf dit doen tot hij uiteindelijk neer gaat!

Hoe groter de haai, hoe gemakkelijker dit wordt!

Veel succes!

Wat doen de nieuwe huisdieren?
Archie en Super Steve kunnen vliegen en zullen u bijstaan in uw avonturen in de lucht!

Kies een vliegend huisdier uit het huisdieren menu en zij zullen mee de lucht in gaan en prooi uit de luch eten! Vliegende huisdieren kunnen een duik nemen in het oppervlak maar zullen niet dieper gaan.
Zorg er dus voor dat u meer dan één huisdier hebt, voor in de lucht en in het water!

Wat is er bijzonder aan de Killer Whale!
De Killer Whale is recent bevrijd uit zijn gevangenschap! Boost uit het water om hem te laten wentelen in de lucht! Zijn leven daalt niet sneller in de lucht dan in het water!