Extra informatie over de Tom Clancy's Rainbow Six Siege Season Pass

VRAAG:

Wat moet ik weten over de Jaar 1 Season Pass van Tom Clancy's Rainbow Six Siege?

Over de Season Pass

Wat is de content van de season pass?

Hoe activeer ik mijn Season Pass code?

Beschikbare Inhoud Updates

Wat is de inhoud van Seizoen 1 “Operation Black Ice”?

Wat is de inhoud van Seizoen 2 "Operation Dust Line" ?

Wat is de inhoud van Seizoen 3 "Operation Skull Rain"?

Wat is de inhoud van Seizoen 4 "Operation Red Crow"

ANTWOORD:

Over de Season Pass

Wat is de content van de season pass?
Met de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Season pass, zou u toegang hebben tot een jaar* VIP premium lidmaatschap, dit omvat:

- Exclusief Porter skin
 - Safari bundle die 5 wapen skins bevat (Tiger, Leopard, Gold, Snake, Zebra)
*Premium lidmaatschap verloopt op 30 november 2016.

Als een gebruiker het Jaar 1 Season Pass heeft ingewisseld op een punt, voor of na die datum, zullen ze de volgende inhoud krijgen:

- 8 operators
  - Alle items al gekocht (skins, boosters, etc.)
  - Alle cosmetische bonussen geactiveerd met het seizoen pas

voor meer informatie over wat uitgebracht zal worden na de launch. Zie onze blogmelding

Beschikbare Inhoud Updates

Wat is de inhoud van Seizoen 1 “Operation Black Ice”?
Operation Black Ice is een gratis update voor  Xbox One, PS4 en PC. Deze is 3.58 GB groot.

Voor meer informatie hierover, bezoek www.rainbow6.com/BlackIce.

Wat is de inhoud van Seizoen 2 "Operation Dust Line" ?
Operation Dust Line is een gratis update voor  Xbox One, PS4 en PC. Deze is 4.56 GB groot.

Alle patch notes voor Season 2 kunnen gevonden worden op de officiele website.

Wat is de inhoud van Seizoen 3 "Operation Skull Rain"?
Operation Skull Rain is een gratis update voor  Xbox One, PS4 en PC.

Alle patch notes voor Season 3 kunnen gevonden worden op de officiele website.

Wat is de inhoud van Seizoen 4 "Operation Red Crow"
Operatie Red Crow is een gratis update voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Season Pass eigenaren
Alle Season Pass eigenaars, afzonderlijk of als onderdeel van de Gold Edition aangeschaft, ontvangt de Exclusive Porter Skin en de volledige Safari Bundle,

Alle patch notes voor Season 4 kunnen gevonden worden op de officiele  website

Hoe activeer ik mijn Season Pass code?
Voor meer informatie over het proces, gelieve onze gerelateerde FAQ te bekijken.