De installatie van de Crew loopt vast

VRAAG:

Ik kan niet verder gaan dan een bepaald stadium van uw installatie, wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Als u niet in staat bent om verder te komen dan een bepaalde fase in uw installatie:
Als u dit probleem hebben ondervonden volg dan deze tijdelijke oplossing om gemakkelijk de installatie van de update te voltooien:
  1. Bereik het punt bij de installatie waar het vast komt te zitten
  2. Druk op de CTRL-ALT-DEL toetsen tegelijk en selecteer Start Taakbeheer
  3. Vind InsHelper.exe of thecrewinstallhelper.exe en beeindig dit/deze proces(sen).
De installatie moet nu verder gaan zonder problemen.

Als u problemen hebt met het downloaden, raadpleeg dan Download snelheidspunt in dit artikel.

Als u problemen blijft ervaren na het uitvoeren van deze stappen, kunt u gerust contact met ons opnemen! Gelieve een Dxdiag en een Msinfo aan uw ticket toe te voegen alsook een screenshot van elk foutbericht dat u mogelijk krijgt. Dit zal ons helpen om uw aanvraag sneller en beter te verwerken.