Systeemeisen voor The Crew

VRAAG:

Wat zijn de systeemeisen voor The Crew?

ANTWOORD:

Minimale systeemconfiguratie:

Besturingssyteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1 (Enkel 64bit versies)
Processor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz of AMD Phenom II X4 945 @ 3 GHz (of beter)
RAM: 4GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM met Shader Model 5.0 or hoger)
DirectX: DirectX Juni 2010 Redistributable
Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Keyboard vereist, XBOX 360/XBOX One controller optioneel (of compatibele  controller)

Aanbevolen systeemconfiguratie:

Besturingssyteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1 (Enkel 64bit versies)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz of AMD FX 4100 @ 3.6 GHz (of beter)
RAM: 8GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX580 of AMD Radeon HD6950 (1024MB VRAM met Shader Model 5.0 or hoger)
DirectX: DirectX Juni 2010 Redistributable
Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Keyboard vereist, XBOX 360/XBOX One controller optioneel (of compatibele  controller)

Aanbevolen systeemconfiguratie: (geschikt voor 60FPS):

Besturingssyteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1 (64bit versions)
Processor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz or AMD FX-8150 @ 3.6 GHz (or better)
RAM: 8GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX680 or AMD Radeon HD7870 (2048MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Keyboard vereist, XBOX 360/XBOX One controller optioneel (of compatibele  controller)

Onderstende videokaarten ten tijde van release:

NVIDIA GeForce GTX460 of beter, GTX500, GTX600, GTX700, GTX900 series of hoger.
AMD Radeon HD5870 of beter, HD6000, HD7000, R7 and R9 series of hoger.

Laatst gesteste stuurprogramma: GeForce 358.91 voor alle NVIDIA kaarten (GTX400 – GTX900).
Laatst gesteste stuurprogramma: Catalyst 15.7.1 voor AMD kaarten(HD5000 – R Series)

Laptopmodellen van deze desktopvideokaarten kunnen mogelijk werken, zolang de prestaties gelijk zijn aan de minimale systeemconfiguratie. Bekijk alstublieft dit artikel voor meer informatie.

UPLAY PC:
Dit spel vereist een eenmalige online activatie via Uplay PC. Maak een nieuw Ubisoft account aan in Uplay PC of via de accountbeheerwebsite, of gebruik uw bestaande Ubisoft account en de unieke activatiesleutel die bij uw spel zit om het spel aan uw account te koppelen.

The Crew vereist een constante internetverbinding.

Taalselectie:
De taal die geselecteerd word aan het begin van de installatie is de taal in het spel wordt weergegeven. Om de taal te veranderen, verwijdert u het spel, en installeert u dit opnieuw.

Ondersteunde talen:
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Russisch, Nederlands, Deens, Noors, Zweeds, Fins, Pools,
Tsjechisch, Slovaaks, Arabisch, Chinees.

Hieronder ziet u een lijst met randapparatuur die door het spel worden ondersteund:

PC:
Fanatec ClubSport Wheel
Thrustmaster TX Racing Wheel
Thrustmaster T500 RS Racing wheel (with Ferrari GTE 458 Challenge Rim)
Thrustmaster T300RS Racing WHEEL
T500 RS Gear Shift
Thrustmaster T100 (Thrustmaster F430 Force Feedback)
Thrustmaster Ferrari Red Legend
Logitech Driving Force GT
Logitech G27
Top Drive Free Bird Wireless Racing Wheel & Top Drive GT Wheel / Pedals
Twin Wheel F1 Combo Wheel
Simraceway SRW-S1