Nuttige informatie

VRAAG:

Nuttig informatie over The Crew Wild Run

ANTWOORD:

V. Wanneer is The Crew Wild Run uitgebracht.
A: The Crew Wild Run is reeds beschikbaar

V: Wie is in staat om deze update te downloaden?
A: All The Crew spelers op PS4, zal Xbox One en pc moeten de  The Crew Wild Run update downloaden om toegang tot het spel te krijgen.

V: Hoe groot is de The Crew Wild Run-update?
A: 8GB.

V: Hoe groot is de download als ik The Crew + The Crew: Wild Run heb?
A: The Crew zelf is 17GB en The Crew Wild Run 8GB. U zou beide moeten downloaden.

V: Wat gebeurt er als ik The Crew Wild Run expansie niet koopm maar ik heb wel al The Crew?
A: U zult nog steeds de update (8 GB) moeten downloaden en u kunt profiteren van de grafische update, evenals de nieuwe dynamieke weerfunctie.

V: Krijg ik alle nieuwe auto's gratis als ik The Crew Wild Run koop?
A: Alle nieuwe auto's die samen met de lancering van Wild Run vrij zijn gekomen zijn te koop in het spel in beide valuta's voor zowel Wild Run eigenaars als niet-Wild Run eigenaars. De nieuwe voertuigen (met uitzondering van auto's), zoals moto’s of de extreme specs (Drift specs, Monster Trucks en Dragsters) zullen alleen beschikbaar zijn voor Wild Run eigenaars in beide valuta's.

V: Zal de demo worden aangepast aan de nieuwe specificaties van The Crew Wild Run?
A: Absoluut. De demo zal worden bijgewerkt, zodat spelers een voorproefje van The Crew Wild Run kunnen krijgen in de nieuwe grafische specificaties, het dynamische weer kan krijgen, en de nieuwe extreme specs en de motoren kan testen!

V: Waarom kan ik mijn extra game content niet krijgen op mijn secundaire account?
A: Alle The Crew content zoals Car Packs, Season Passes en de nieuwe Wild Run uitbreiding zijn niet deelbaar.
De ULC content op PS4 is gebonden aan specifieke PSN accounts en kan niet worden gedeeld met andere accounts op hetzelfde PS4 systeem.

V: Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe demoversie?
A: Gebruikers kunnen The Crew proefversie downloaden en spelen. Echter, als je de Trial eerder al hebt gespeeld, zal je alleen de resterende tijd die je nog over hebt. Als je helemaal nieuw bent in de proefversie, zul je 2 uur speeltijd hebben op de proefversie.

V: Hoe groot zal de download nu zijn voor de proefversie?
A: Afhankelijk van als je hebt spel al hebt gespeeld en gedownload is de proefversie hetzelfde formaat als het volledige spel. Met andere woorden, als je The Crew nog nooit hebt gespeeld of gedownload, zal de grootte 25GB zijn, als je al de proefversie hebt geïnstalleerd, zal u een 8GB patch moeten installeren.

V: Komt er een nieuwe Season Pass voor The Crew Wild Run?
A: Er zijn momenteel geen plannen voor een nieuwe Season Pass.

V: Hoe gaat het in zijn werk voor auto's die na The Crew Wild Run uitkomen? Hoe zal ik in staat zijn deze te kopen?
A: Voertuigen die uitkomen sinds December zijn alleen te kopen vie Crew Credits, dat is onze premium valuta. Zowel Wild Run en non-Wild Run eigenaars kunnen deze kopen. Beperkingen voor moto’ en extreme specs zijn natuurlijk nog steeds van toepassing. Daarnaast zullen de spelers in staat zijn om exclusieve voertuigen te winnen door middel van de top competitie.
Houd in gedachten dat met de Summit, spelers in staat zijn om Crew Credits te winnen die helpen om voertuigen te kopen.

V: Zal ik in staat zijn om spelers die de Wild Run bezitten, in het spel te zien?
A: Ja, je zal in staat zijn om Wild Run spelers te zien, evenals Wild Run content, zoals moto’s en extreme specs.

V: Kan The Crew Wild Run uitbreiding worden gekocht via de in-game winkel met Crew Credits dat verdien ik in het spel?
A: Nee, Crew Credits kunnen alleen worden gebruikt voor in-game items.

V: Zal ik in staat zijn om de nieuwe specificaties toe te voegen aan elke auto die ik al bezit?
A: Je zult in staat zijn om extreme specs te kopen of te verdienen voor auto's die u op dit moment al bezit.

V: Zal de racingwheels die in het basisspel worden ondersteund, ook worden ondersteund in Wild Run ?
A: Ja, en we zijn bezig onze lijst met racingwheels aan het updaten om meer recentere racingwheels ook te ondersteunen.

Als uw vraag niet beantwoord is met de antwoorden hierboven, klik dan hier en ons support team helpt u graag verder