Wat zijn de systeem eisen voor Anno 2205?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Anno 2205?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 of Windows 8.1 of Windows 10 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz of AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX460 of AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM met Shader Model 5.0)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 35 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz of AMD FX 4100 @ 3.6 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX 680 of AMD Radeon HD7970 of beter (2048MB VRAM of meer, met Shader Model 5.0)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 35 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.