Wat zijn de systeem eisen voor Might and Magic Heroes VII?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Might and Magic Heroes VII?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5 660 3.3 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: NVidia GeForce GTX460 of AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz of AMD FX-6100 @ 3.3 GHz of beter
RAM: 6 GB
Video Kaart: NVidia GeForce GTX670 of AMD Radeon HD7870 (2048 MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce GTX680 of beter, GTX700, GTX900 series
AMD Radeon HD7970 of beter, Radeon R9 200 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.