Wat zijn de systeem eisen voor Rainbow Six: Siege?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Rainbow Six: Siege?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz of AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz *
RAM: 6 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 61GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis,  PS4 Controller en Xbox 360/One controllers
Multiplayer: Breedband verbinding met 256 kps upload.

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz of AMD FX-8120 @ 3.1 GHz of beter *
RAM: 8 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 670 of AMD Radeon HD7970 / R9 280X of beter (2048MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 61GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis,  PS4 Controller en Xbox 360/One controllers
Multiplayer: Breedband verbinding met 512 kps upload.

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
Nvidia GeForce GTX 460 of beter, 500, 600, 700, 900, Titan series.
AMD Radeon HD5770 of beter, Radeon HD6000, HD7000, R7, R9 series

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

* Houd er rekening mee dat alleen CPU met 4 logische kernen worden ondersteund.

Houd er rekening mee dat MSI Afterburner, SLI en Crossfire niet worden ondersteund.